Välj en sida
Bilsadelmakare Strömstad

Välkomna till
Maisans Bilsadelmakeri

Bilsadelmakare Strömstad

aisans Bilsadelmakeri är ett bilsadelmakeri i närheten av Strömstad vars bilsadelmakare arbetar med att klä om bilar. Vårt främsta fokus ligger på jänkebilar men vi tar oss även an nya och moderna bilar.

När det kommer till omklädnad av bilar krävs noggrannhet och varsamhet. Inom företaget har vi omfattande kunskap kring tillvägagångsätt, materialkännedom och kunskap kring klädsel i olika typer av bilar.

Oavsett uppdrag arbetar vi alltid med fokus på noggrannhet och detaljer. Målet är att det slutgiltiga resultatet ska leva upp till kundens förväntningar. Därför tar vi även till oss önskemål och behov för att anpassa arbetet efter det.

Välkomna att kontakta oss ifall ni har några frågor eller funderingar kring oss eller vårt arbete.

Bilsadelmakare Strömstad

Tjänster

Vi klär om alla typer av bilar

Som bilsadelmakare arbetar vi med att klä om klädseln och inredningen i bilar. Till viss del kan vi även erbjuda reparationer. Vi har kompetensen att ta oss an alla typer av bilar, däremot ligger vårt främsta fokus på jänkebilar.

Bilsadelmakare Strömstad

Vårt bilsadelmakeri hittar ni som sagt i Ljungskile men vi vänder oss till hela närområdet med vårt arbete, bland annat Strömstad. Till oss är alla välkomna, alla som behöver hjälp av en bilsadelmakare med omklädnad av bilar. Vi utför full renovering av bilklädsel men också mindre reparationer. Vår kompetens är bred och vi har kapaciteten att klä om alla typer av bilar. Äldre bildar, jänkebilar, är vår specialitet men vi arbetar även med nyare bilar.

0522-22428

Ranneberg 145, 459 94 Ljungskile